Utorak, 16 Avgusta, 2022
spot_img
NaslovnicaAgro vijestiMilan Gagović časti sugrađane jabukama

Milan Gagović časti sugrađane jabukama

UKLJUČITE SE U NAŠU VIBER ZAJEDNICU

FOČA – Poljoprivrednik iz Foče Milan Gagović odlučio je da svoje sugrađane počasti sa 400 kilograma organske jabuke koju uzgaja na svom imanju u selu Lazija u mjesnoj zajednici Cape-Ustikolina.

Gagović je danas obradovao članove fočanskog Udruženja slijepih i slabovidih, kojima je darovao jabuke, džem i rakiju, a sutra će na Trg kralja Petra donijeti, kako je najavio, oko 400 kilograma jabuka i ostaviti da se građani sami posluže.

Vlasnik poljoprivrednog gazdinstva “Zdrava hrana Gagović” jabuke je namijenio penzionerima i svima koji nemaju selo i kojima je ovakav vid pomoći potreban.

Predsjednik Udruženja slijepih i slabovidih Dara Đajić izrazila je nadu da primjer Milana Gagovića neće ostati usamljen.

“Slučajno sam s njim stupila u kontakt i pitala ga da li našim članovima može nešto od svojih proizvoda obezbijediti za zimnicu i on nam je odmah došao i donio jabuke, džem i rakiju. Nadam se da će njegov primjer i drugi privrednici slijediti i pomoći ne samo nama, nego i ostalim udruženjima kojima je pomoć neophodna”, rekla je Đajićeva.

POVEZANI ČLANCI
spot_img
spot_img

NAJNOVIJE VIJESTI

Aktuelno

Rana proizvodnja paradajza

3 trika koja će vam olakšati kupovinu paradajza

Paradajz je omiljeno povrće na ljetnoj trpezi. Salata od paradajza sa crnim lukom, čuvena grčka salata, sok od paradajza, sos od paradajza samo su...