Subota, 13 Jula, 2024
spot_img
NaslovnicaAgro vijestiAGRIMATCO predstavio asortiman proizvoda na XX Međunarodnom sajmu "INTERAGRO 2022" u Bijeljini

AGRIMATCO predstavio asortiman proizvoda na XX Međunarodnom sajmu “INTERAGRO 2022” u Bijeljini

UKLJUČITE SE U NAŠU VIBER ZAJEDNICU

Sajam poljoprivrede, lova, ribolova i ekologije „INTERAGRO 2022“ u Bijeljini se svrstava u grupu najznačajnijih poljoprivrednih manifestacija u BiH, što je i logično s obzirom da je grad Bijeljina najrazvijenije agrarno područje u Republici Srpskoj i da je Semberija poznata po razvijenoj poljoprivrednoj proizvodnji.

Sajam uz masovno prisustvo izlagača raznovrsnih robnih grupa obuhvata i kvalitetan program pratećih aktivnosti (izložba poljoprivredne mehanizacije, priključaka i opreme za poljoprivredu, izložba stoke najkvalitetnijih grla, naučno-stručna savjetovanja, promocije, javne tribine, poslovni susreti…).

Na Međunarodnom sajamu poljoprivrede, lova, ribolova i ekologije „INTERAGRO 2022“ kompanija Agrimatco D.O.O. prestavila je bogat asortiman svojih prozvoda.

“Posjeta na ovogodišnjem sajmu je jako dobra te nam je bilo zadovoljstvo predstaviti dio naše palete pesticida, đubriva sa fokusom na specijalna đubriva kompanije Cosmocel  i granulisana đubriva kompanije Yara te kapajuće trake dobavljača Gerovt“, rekao je za portal Agrosavjet direktor kompanije Agrimatco BiH Milan Vujanović.

“Na ovakvim događajima ostvarujemo kontakte sa novim korisnicima naših proizvoda i usluga te druženje sa postojećim. S obzirom da nam predstoji jesenja sjetva ozime pšenice preporučujemo upotrebu sjemena pšenice Yeti kao i upotrebu granulisane formulacije đubriva Yara Mila 16:27:07“, istako je Milan Vujanović.

Sajam organizuje preduzeće „Grad“, održava se u Agro-tržnom centru u Bijeljini i traje do 22. septembra 2022. godine. Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske podržalo je održavanja Sajma.

 

 

POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE VIJESTI