Srijeda, 24 Aprila, 2024
spot_img
NaslovnicaAgro vijestiAgrimatco d.o.o. ima jedinstvenu ponudu: Farmtrac traktori po akcijskoj cijeni

Agrimatco d.o.o. ima jedinstvenu ponudu: Farmtrac traktori po akcijskoj cijeni

UKLJUČITE SE U NAŠU VIBER ZAJEDNICU

Agrimatco BiH sa ponosom predstavlja Farmtrac traktore, sinonim za modernu tehnologiju, izdržljivost i visoku produktivnost. Sa Farmtrac 26, ulazimo u svijet kompaktnih traktora koji su višenamjenski korisni i prilagođeni svim potrebama poljoprivrednika.

Kvalitet koji se vidi i osjeća

farmtrac
Tehničke karakteristike traktora Farmtrac 26

Farmtrac traktori su sinonim za vrhunski kvalitet, a Farmtrac 26 nije izuzetak. Ovaj traktor opremljen je snažnim 3-cilindričnim motorom, pogonjenim Mitsubishi agregatom, koji pruža impresivnu snagu od 26 KS. Ova kombinacija snage i efikasnosti osigurava da vaša poljoprivredna proizvodnja ide glatko i bez problema.

Pouzdana transmisija za bezbrižnu vožnju

Farmtrac traktori
Farmtrac traktori – SNAGA, PONOS, PERFORMANSE / foto: agrosavjet.com

Tehnologija transmisije sa konstantnim zupčanjem, koju nudi Farmtrac 26, omogućava 9 brzina naprijed i 3 brzine nazad. To znači da se možete lako prilagoditi različitim terenima i uslovima rada. Osim toga, opcija hidrostatičke transmisije sa 3 stepena prenosa čini vožnju još jednostavnijom i udobnijom, bez obzira na vaše iskustvo u vožnji traktora.

Prilagođen vašim potrebama

traktor farmtrac 26 sa kabinom
FT 26 sa kabinom / foto agrosavjet.com
traktor farmtrac 26
FT 26 bez kabine / foto agrosavjet.com

 

Farmtrac 26 se ističe svojim kompaktnim stilom i višenamjenskom upotrebom te dolazi u dvije varijante – sa i bez kabine. Sa uskim profilom i malim radijusom okretanja, ovaj traktor lako se manevriše čak i na uskim ili nepristupačnim područjima. Različite opcije točkova omogućavaju vam da prilagodite traktor različitim terenima, bilo da je riječ o poljoprivredi, održavanju travnjaka ili industrijskim potrebama.

Pristupačna cijena

Farmtrac 26 dolazi po izuzetno konkurentnoj cijeni, koja ga čini veoma privlačnim izborom za sve poljoprivrednike. Sa cijenom od 28.000 KM sa PDV-om za verziju sa kabinom i 21.900 KM sa PDV-om za verziju bez kabine, Farmtrac 26 pruža vrhunsku vrijednost za vaš novac. Iskoristite i dodatni popust na navedenu cijenu.

Sada je pravo vrijeme da investirate i kupite Farmtrac 26 traktor po akcijskoj cijeni. Nazovite nas na 065/602-022 i obezbijedite svoj traktor danas! Naš tim stručnjaka će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam da odaberete pravu opciju za vaše potrebe. Ne čekajte – budite korak ispred sa Farmtrac 26!

POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE VIJESTI