Utorak, 18 Juna, 2024
spot_img
NaslovnicaMagazinZanimljivostiKoja biljka Vam donosi sreću prema astrološkom znaku

Koja biljka Vam donosi sreću prema astrološkom znaku

UKLJUČITE SE U NAŠU VIBER ZAJEDNICU

Razne trikove o privlačenju sreće ste već mogli čitati, ali možda još niste čuli o tome da Vam i jedna biljka može donijeti sreću. Saznajte koja biljka Vam donosi sreću prema astrološkom znaku i koja Vam najviše odgovara. Možda već i imate tu biljku u Vašem domu, ali ako ne, onda još stignete nabaviti nekoliko komada u Vaš dom kako bi Vam privukla sreću.

Ovan

Nemate previše biljaka u Vašem domu, više ih volite držati u dvorištu. Ako imate Vaš mali vrt, zasadite u nju tulipane i narcise jer ove dvije biljke Vam donose sreću. Najefikasnije je ako povremeno uberete koji cvijet i unesete u Vaš dom.

Bik

Volite sve vrste biljaka, zato Vam možda i ne pada na pamet da Vam tuja i kaktus donose najveću sreću.

Blizanci

Upravo sada cvjeta zlatna kiša. Iskoristite ju i slijedeće godine, zasadite je u Vaš vrt jer je cvijet od zlatne kiše najpogodniji za privlačenje sreće kod Vas.

Rak

Gladiola i karanfil će Vam donijeti sreću, usprkos tome što karanfil ne prirada Vašim omiljenim biljkama, ali ipak ponekad iznenadite sebe s jednim buketom karanfila.

Lav

Orhideja i borovo drvo će Vam donijeti sreću. Ako nemate svoj vrt, onda svakako nabavite u saksiji jedno manje borovo drvo ili makar jednu grančicu.

Djevica

Jorgovan i ambrozija će Vam privlačiti sreću. Mnogi su alergični na amborziju, ali vi zasigurno niste.

Vaga

Volite ruže, a ova prelijepa biljka Vam može privlačiti veliku sreću. Sasvim je dovoljno ako držite u Vašoj sobi osušene latice ruže, ali svježe cvijeće označava još veću sreću.

Škorpion

Tratinčica i bršljan će Vam privlačiti i donijeti sreću. Ako ste u mogućnosti, pustite da Vam zid od kuće zaraste bršljanom jer Vam to neće osigurati samo sreću nego i zaštitu od negativnih energija.

Strijelac

Krizantema nije samo ukras na grobljima. U Vašem slučaju je to biljka koja donosi sreću, koju trebat držati u vazi ili ju čuvati u Vašem domu kao osušenu biljku.

Jarac

Jedna jednostavna, ali vrlo lijepa biljka Vam može donijeti sreću u Vaš život. Vjerojatno Vam se sviđa margarita jer ste instinktivno predosjetili da Vam ova biljka ne može naškoditi. Napravite vijenac od ove biljke ili pak stavite u kosu cvijet od ove biljke, očekivani efekat neće zaostati.

Vodenjak

Vama bilo koja plava ili ljubičasta biljka može donijeti i privlačiti sreću. Ljubičica i noćna dama sadrže takve vibracije koje ojačavaju Vašu sreću.

Ribe

Ljiljani i lopoči će Vam pokrenuti sreću. Već je i to dovoljno ako objesite na zid jednu sliku o ribnjaku punog lopoča. Važno je da biljka bude u Vašem okruženju.

Izvor: 24astro.tv

POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE VIJESTI