Četvrtak, 13 Juna, 2024
spot_img
NaslovnicaMagazinPriče sa selaSpoj šipurka i meda je vitaminska bomba

Spoj šipurka i meda je vitaminska bomba

UKLJUČITE SE U NAŠU VIBER ZAJEDNICU

Kada osjetite da vam gradska gužva smeta i da vam je potreban mir, poželite bar na kratko da pobjegnete i potražite mir. Tako je Igor Đurđević, sa suprugom Snežanom, sinom Nemanjom i ćerkom Irinom svoj mir potražio u selu Markova Crkva kod Valjeva.

Zasadili su plantažu šipurka i tako priča počinje. Mnogi bi se zapitali odakle ideja poznatom frizeru da krene u priču koja je vezana za poljoprivredu i ljekovito bilje.
Po Igorovoj priči sve je počelo kao vikend pčelarenje, sa 13 košnica, a ima namjeru i da proširi broj košnica. Prije sedam godina zasadio je 700 stabala šipurka i kupio tri košnice.

Prvobitno hobi, ljubav i zadovoljstvo, zatim inspiracija čudesnim svetom pčela i na kraju ideja, stvorili su formulu koja spaja, med, propolis i šipurak. Kao potpuno prirodan za jačenje imuniteta, bolje varenje, ljepši izgled kože i detoksikaciju, ističe Igor.

Immuniser je rođen iz lične potrebe da se brine o ličnom zdravlju na prirodan način. Poslije nekoliko godina traženja prave formule i stručnih i stručnih konsultacija
na Poljoprivrednom fakultetu i sa nutricionistom, usavršavanje proizvoda, i pronalaženja savršene teksture, ukusa i gustine, uz prioritet da se sačuva ljekovitost, postala je mala misija gazdinstva.
Igor Đurđević, sa ponosom predstavlja Immuniser.

To je jedinstvena imunoformula koja svojim kvalitetom, sirovinama i izuzetnim nutritivnim sastavom predstavlja potpuno prirodan proizvod za jačanje imuniteta, bolje varenje, ljepši izgled kože i detoksikaciju kod djece i odraslih. Zbog izuzetnog sadržaja vitamina C, osim što djeluje na jačanje imunog sistema, utiče i na jačanje i elastičnost krvnih sudova, istovremeno podstičući metaboličke procese, ističe Ana Todorović, nutricionista i dodaje: moćan antioksidans, što je od velikog značaja u borbi kod sveprisutnih kancerogenih oboljenja. Vitamin C takođe ima značajnu ulogu i kod pušača, čije su potrebe za ovim vitaminom višestruko pojačane.

U Immunoseru se takođe nalazi i značajna količina gvožđa i folata iz grupe vitamina B koji svojim sinergetskim dejstvom povoljno utiču na krvnu sliku, prevenciju i suzbijanje anemije, takođe na lakše podnošenje obilnih menstrualnih ciklusa. Usljed sjajnog mineralnog sastava i visokog glikemijskog indexa Immunizer utiče na brzo i efikasno podizanje energije kod intezivnih fizičkih napora, sportista i kod naglih padova šećera u krvi.

Izvor: Agrobiznis magazin

POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE VIJESTI