Subota, 13 Jula, 2024
spot_img
NaslovnicaAgro SavjetSajam Interagro: "Ognjište Perić" predstavilo svoje proizvode /FOTO/

Sajam Interagro: “Ognjište Perić” predstavilo svoje proizvode /FOTO/

UKLJUČITE SE U NAŠU VIBER ZAJEDNICU

Sajam poljoprivrede “Interagro 2019”, koji se održava od petka do nedjelje, 20. do 22. septembra, na prostoru Agrotržnog centra u Bijeljini okupio je više od 150 izlagača.

Sajam je podijeljen u četiri cjeline i na njemu učestvuju domaći i strani izlagači, a ove godine priređena je kvalitetna izložba proizvoda koji se rade isključivo u domaćoj proizvodnji.

Takve proizvode zatekli smo na štandu opštine Osmaci gdje je svoje proizvode predstavila porodična firma „OGNJIŠTE PERIĆ

Njihovi proizvodi su isključivo domaće radinosti u šta smo se i sami uvjerili. Ova porodična firma proizvodi sve vrste voćnih rakija, dzemove od trešnje,višnje,šljive,maline kao i domaće voćne sokove. Njihove proizvode možete pogledati na sledećim fotografijama:

Ognjište Perić pored proizvodnje domaćih proizvoda na svom imanju bavi se pružanjem usluga seoskog turizma.

Ternutno svoj prostor iznajmljujemo za sve vrste proslava, a od naredne godine uz dodatne sadržaje posjetioci će imati mogućnost prenoćišta. “, rekao je za AgroSavjet Mitar Vidaković jedan od predstavnika ove porodične firme.

On za naš portal navodi:  Suprotno trendu odlaska mladih mi želimo ostati na svom imanju, nastaviti tradiciju porodičnog biznisa i tako doprinijeti razvoju opštine Osmaci kao i razvoju seoskog turizma“.

Detaljnije informacije o proizvodnji i proizvodima “Ognjišta Perić” možete naći na njihovim instagram profilu (LINK).

Izvor: AgroSavjet

POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE VIJESTI