Utorak, 28 Marta, 2023
spot_img
NaslovnicaPoljoprivredne graneUkrasno i ljekovito biljePIJE SE DVA PUTA DNEVNO I ČINI ČUDO ZA TIJELO - Ova...

PIJE SE DVA PUTA DNEVNO I ČINI ČUDO ZA TIJELO – Ova biljka će vas oduševiti

UKLJUČITE SE U NAŠU VIBER ZAJEDNICU

U poslednje vrijeme kod nas se sve češće priča o aceroli i njenim blagotvornim svojstvima koje ima na naše zdravlje. Puni nevjerice, odlučili smo da saznamo više podataka o ovim crvenim bobicama i moramo priznati da smo se zaista iznenadili.

Za početak, ova žbunasta biljka potiče iz južne i centralne Amerike, iako se danas uzgaja širom svijeta, a najviše u Indiji. Poznata je i pod nadimcima karipska, barbadoska i tropska trešnja.

Za njene bobice kažu da, od sveg voća na svijetu, u sebi sadrže najvišu koncentraciju vitamina C, ali i da su bogate vitaminima A, B1, B2 i B3, karotenima i bioflavonoidima, što acerolu čini jednom od najmoćnijih antioksidanasa u prirodi.

Da bi postigla pun efekat na naše zdravlje, najbolje ju je uzimati uz prirodna vlakna, kao i kultura iz jogurta, koje ne samo da podstiču naše varenje, već imaju i važnu ulogu u jačanju imunog sistema.

Upravo ova kombinacija je baš ono što nam preko potrebno u hladnijim mjesecima, kada na sve strane na nas vrebaju virusi i drugi opasni bacili.

Ovih dana iz Imlek porodice stigla nam je potpuno nova linija Balans+ IMUNO jogurta, koji u sebi sadrže sve preko potrebne nutrijente važne za prevenciju viroza.

Ako ove jogurte budemo redovno konzumirali, dva puta dnevno, oni će nam pomoći u naporima da se nijednom ne razbolimo ove zime. Oni imaju jedinstvenu i, prije svega prirodnu, formulu. Bogati su vitaminima B6, B12 i D3, koji doprinose održavanju i jačanju normalne funkcije imunog sistema. U ovoj liniji nalaze se Balans+ IMUNO jogurti u ekološkom kartonskim pakovanjima.

Međutim, nama se posebno dopao voćni jogurt jagoda acerola. I to ne samo zbog toga što je zaista fantastičnog ukusa, već što znamo da nas vitamin C i drugi moćni sastojci acerole dodatno čuvaju od prehlade i gripa.

Izvor: Srbija Danas

POVEZANI ČLANCI
spot_img

NAJNOVIJE VIJESTI