Ponedjeljak, 24 Juna, 2024
spot_img
NaslovnicaAgro vijestiUskoro sajam poljoprivrede u Beogradu

Uskoro sajam poljoprivrede u Beogradu

UKLJUČITE SE U NAŠU VIBER ZAJEDNICU

Agro Belgrade 2020, prvi specijalizovani sajam voćarstva, vinogradarstva i povrtarstva, održaće se od 30. januara do 1. februara na Beogradskom sajmu, u periodu od 10 do 17 časova. Ulaz za posetioce je besplatan.

Ovaj sajamsko–konferencijski događaj je vodeći za region Zapadnog Balkana i Jugoistočne Evrope i predstavlja mjesto okupljanja najvećih svjetskih otkupljivača voća i povrća, domaćih proizvođača, zadrugara, proizvođača opreme, mehanizacije, sjemenskih kuća, zaštite i prehrane bilja, rasadnika i inputa za poljoprivrednu proizvodnju i drugih stručnjaka iz branše, kao i izložba najmodernijih mašina za proizvodnju, preradu i pakovanje voća i povrća.

Sajamski dio je rezervisan za preko 500 izlagača, uključujući najveće svjetske kompanije, dok će se konferencijski programi i okrugli stolovi baviti aktuelnim izazovima, novim trendovima u proizvodnji, tehničkim i digitalnim dostignućima u agraru, pakovanju, u načinu distribucije na evropsko, azijsko i američko tržište, u organskoj proizvodnju i drugim.

POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE VIJESTI