Četvrtak, 13 Juna, 2024
spot_img
[vc_custom_heading text=”USLOVI KORIŠĆENJA” google_fonts=”font_family:Roboto%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”]

Svaka posjeta sajtu Agrosavjeti.com podrazumjeva da je korisnik sajta pročitao uslove korišćenja koji su objavljeni na ovoj veb stranici i da se slaže sa njima. U slučaju da se korisnik veb sajta ne slaže sa ovim uslovima korišćenja najbolje je da ovaj veb sajt ne koristi.
Korišćenjem bilo kojeg dijela ovog veb sajta (online magazina) smatra se da je korisnik informisan o ovim uslovima korišćenja i da ih je prihvatio. Ovi Uslovi se tumače u skladu sa zakonima Republike Srpske, bez obzira iz koje države pristupa korisnik veb sajta.
Agrosavjeti.com zadržava pravo izmjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Autorska prava

Sadržaji sa ovog veb sajta su autorsko djelo u vlasništvu portala Agrosavjeti.com koje je zaštićeno domaćim zakonima. Slobodno preuzimanje sadržaja ovog online magazina je moguće pod uslovom da se navedeni sadržaji označe kao autorski sadržaji sa sajta Agrosavjeti.com, uključujući i link do originalnog sadržaja koji je preuzet.
U slučaju nemogućnosti dogovora usled povrede Zakona o autorskim i srodnim pravima, prekršilac može očekivati prekršajnu prijavu od našeg advokata.

Sadržaji koje kreira korisnik sajta (komentari, ocjenjivanje)

Lični podaci korisnika koji ostavlja sadržaje na Agrosavjeti.com se tretiraju prema deklarisanoj Politici privatnost koja je definisana u ovom dokumentu.
Ostavljeni sadržaji od strane korisnika se tretiraju kao javni, i u tom smislu se mogu slobodno koristiti od strane portala Agrosavjeti.com u promotivne i prodajne svrhe.

Politika privatnosti

E-mail adrese korisnika ne ustupaju se nikome (trećim licima) ni pod kojim uslovima.
U slučaju email newsletter-a omogućena je usluga dobrovoljnog odjavljivanja prema pravilima direktnog email marketinga .
Prijavljivanje newsletter je slobodno i obavlja se uz provjeru pri prijavi korisnika prema pravilima direktnog email marketinga. Agrosavjeti.com ne vrši prinudno prijavljivanje korisnika.
Obavezujemo se da vaše podatke (formulari, ankete, korespondencija, i sl.) necćemo davati, pokazivati, iznajmljivati niti prodavati trećim osobama.

Korisnicima Agrosavjeti.com strogo je zabranjeno:
– objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način
– objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima
– lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica
– objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
– objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane
– svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme
– prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posjetilaca portala i korisnika.

Veze ka drugim veb lokacijama

Agrosavjeti.com ne kontroliše linkovane web lokacije van domena Agrosavjeti.com i nije odgovoran za bilo koju od ovih lokacija ili njihov sadržaj.
Agrosavjeti.com se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na druge web stranice. Agrosavjeti.com ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Prikazi proizvoda

Prikazi proizvoda na Agrosavjeti.com su kreirani u najboljoj namjeri i ne predstavljaju nikakav vid prinude niti bilo koje opcije zavaravanja korisnika da bi kupio određeni proizvod. U tom kontekstu Agrosavjeti.com ne snosi nikakvu odgovornost za eventualne štete koje korisnik smatra da su nastale korišćenjem sadržaja ovog veb sajta.

Online naručivanje proizvoda

Online naručivanje proizvoda se ne nalazi u domenu uslova korišćenja sajta Agrosavjeti.com, obzirom da se proces naručivanja proizvoda preko interneta ne obavlja na ovoj veb lokaciji. Na veb sajtu Agrosavjeti.com nalazi se samo link do veb lokacije na drugom internet domenu koja omogućuje online naručivanje proizvoda.