Srijeda, 6 Decembra, 2023
spot_img
NaslovnicaPoljoprivredne graneZaštita i ishrana biljakaYaraMila BLUSTAR - ĐUBRIVO NOVE GENERACIJE ZA SIGURAN PRINOS I KVALITETAN ROD

YaraMila BLUSTAR – ĐUBRIVO NOVE GENERACIJE ZA SIGURAN PRINOS I KVALITETAN ROD

UKLJUČITE SE U NAŠU VIBER ZAJEDNICU

YaraMila Blustar je đubrivo pogodno za osnovno đubrenje raznih poljoprivrednih kultura kod kojih je bitan prinos ali i kvalitet roda. Uvoznik i distributer za BiH: Agrimatco D.O.O

Blustar ima sve odlike YaraMila đubriva. To je kompleksno đubrivo sa ujednačenim frakcijama granula, izražene sipljivosti, ima brzu topivost i usvojivost od strane biljaka, higroskopnost, otpornost na grudvanje prilikom skladištenja i dr.

Zbog svog posebnog sastava ovo đubrivo je pogodno za ratarsku, voćarsku i povrtarsku proizvodnju. Može se koristiti i u proizvodnji u zaštićenom prostoru.

Blustar je đubrivo pogodno za osnovno đubrenje razbacivanjem po brazdi i za usijavanje prilikom sjetve

NORME ĐUBRENJA ZA POJEDINE KULTURE

YaraMila BlustarYaraMila Blustar je pažljivo formulisan proizvod kako po svom sastavu kada je u pitanju NPK, tako i po odnosu pojedinih formi samih hraniva. Poseban odnos nitratnog i amonijačnog azota, fosfor je u formi Yara P-Extend, dok je kalijum na sulfatnoj i na hlornoj osnovi. Biljke jako dobro reaguju na ovakvu raznolikost sastava BLUSTAR đubriva.

YaraMila Blustar1

 

POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE VIJESTI