Uznemiravajuće : Noću klali bolesne krave (VIDEO)

Vijest koja stiže iz Poljske šokirala je evropske potrošače. Naime, tajni snimci koje su napravili istraživački novinari televizije Superwizjer, prikazuju kako se jako bolesne krave krijumčare u klaonicu u Poljskoj te prodaju s malo ili nimalno veterinarske inspekcije.

Tajni snimci u klaonici u središnjoj poljskoj regiji Mazovia pokazuju krave koje su toliko bolesne da ne mogu ustati. Iz kamiona ih vuku pomoću vitla, s užetom vezanim oko rogova ili nogu.

Snimci pokazuju kako se klanje bolesnih krava odvija noću,bez veterinarskih službenika koji bi potvrdili zadovoljavajući kvalitet mesa. Čini se kako radnici u klaonici uklanjaju dokaze sa trupova krava, kao što su rane i tumori, a što ukazuje da su krave bolesne.

Poljski novinari infiltrirali su se u klaonicu krajem prošle godine. Jedan od njih, Patryk Szczepaniak je u klaonici radio skoro tri sedmice. Za svoju je televiziju rekao da bi zaposleni, umjesto da meso pošalju na veterinarsku kontrolu, obilježili kao sigurno za ljudsku konzumaciju.

Bosna i Hercegovina je zemlja sa mnogo problema, nadamo se da ovo nije jedan od njih ???

Video možete pogledati na linku : https://www.youtube.com/watch?v=AhCerg86BX8&t=100s

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Preporuka za vas

VIDEO